Van de Sportenplastieken van Zhongshanyuanyang de de Materialenfabriek maakt tot Sporten Meer Veiligheid

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis Nieuws

Hoe te om een keus tussen acrylsportenhof en pu sportenhof te maken

Certificaat
China Zhongshan Yuanyang Sports Plastics Materials Factory certificaten
China Zhongshan Yuanyang Sports Plastics Materials Factory certificaten
Klantenoverzichten
Ik waardeer flexibele en open samenwerkingswijze en verstrek de meest geoptimaliseerde keus aan ons.

—— M. Demetrio Calabi

Zeer goed. De professionele dienst en grote kwaliteit. Het goede pakket ontvangt zonder gebroken.

—— M. Ronald Reyes

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te om een keus tussen acrylsportenhof en pu sportenhof te maken
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een keus tussen acrylsportenhof en pu sportenhof te maken

Tegenwoordig is de meeste bevloering van het sportenhof bouwstijl door acrylmaterialen de sportenhof en van Pu (Polyurethaan). En sommige kopers kunnen niet tussen hen onderscheid maken en die voor hun projecten zou moeten worden gebruikt. Hier yuanyang introduceren de sporten hun details en hopen het een gunst voor u doet te maken kiezen.

 

De acrylmaterialen is een belangrijke industriële organische compoud, één van de eenvoudigste onverzadigde carboxylic zuren, die polymeriseert en vaak gebruikt om snel synthetische harsen, bouwmaterialen en nevelmaterialen te maken. In het sportterrein, zijn er twee soorten acrylmaterialengebruik, is één hardheid acryl, is andere flexibele acryl.

 

 

 

De hardheid acryl heeft een lange geschiedenis, is de hoven die met hardheid met een laag bedekken acryl verse kleur, uitstekende weerstand, wijden aan gebruikt in voorwaarden voor alle weersomstandigheden en kunnen zich tegen UV effectief verzetten, is de kleur het laatst voor oud, het belangrijkst dat de prijs en gemakkelijk te bouwen goedkoop is.

 

Hoewel de hardheids acryldeklaag goedkoop is, is het niet flexibel. zo creëren de mensen flexibele acryl door toegevoegd met elastische laag die acrylsportenhof met goede elasticiteit, verbeteren de schokabsorptie verzekeren. Het kan de trilling van het been verminderen wanneer het menselijke lichaam zich in zekere mate beweegt.

 

 

Het hofmaterialen van polyurethaansporten

 

Pu de materialen is bijzonder geschikt voor het basketbalhof, naast het hoge sprongtarief, zijn schokabsorptie, evenals is het anti-skipeffect zeer sterk. In de beweging, kan het het fenomeen van het blokkeren effectief verhinderen door de oppervlaktevochtigheid, absord de reactiekracht van de grond tegen de enkel wordt veroorzaakt, verbindingen en ligamenten, en het lichaam beschermen die tegen wordt gekwetst in de beweging. En deze zachte oppervlakte is wijd van toepassing is op tennisbaan, futsal hof, volleyballhof, enz.

 

De deklaag van pu materialen is zeer gemakkelijk. Het kan op de concrete vloer direct met een laag bedekken. Sterke automatisch genivelleerde adhesie, goede buffer en rekbaarheid. gemakkelijk om bel en geen barst na deklaag te hebben. En zijn anti-veroudert effect is zeer goede, sterke hardheid, kan de barsten op het beton in een bepaalde graad herstellen, is ideale materialen voor de deklaag van sportengrond.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een keus tussen acrylsportenhof en pu sportenhof te maken  0laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een keus tussen acrylsportenhof en pu sportenhof te maken  1

 

 

 

Vergelijk

De kosten van pu sportenhof zijn hoger dan acrylsportenhof. Nochtans, van het praktische gebruikseffect, kunnen de mensen het verschil tussen het acryl het hof van deklaagsporten voelen en pu hof van materialensporten. De laatstgenoemden hebben betere sportieve ervaring in bezit van elasticiteit, wrijving, antislip en andere gevolgen. In gebruik op lange termijn, zal het beton uitbreiding ervaren en de samentrekking in seizoen die, Pu-materialen kan de beweging van beton zonder barst met zijn uniek verlengingsbezit dragen veranderen.

Bartijd : 2020-04-14 16:10:35 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Zhongshan Yuanyang Sports Plastics Materials Factory

Contactpersoon: Miss. Serena Jiang

Tel.: 0086 18664805201

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)